O nama

Strojopromet-zgrada

Osnovana 1989. g., tvrtka STROJOPROMET-ZAGREB d.o.o. zasnivajući svoju djelatnost na trgovini svim vrstama metala izrasla je u vodeću trgovačku kuću toga tipa u Hrvatskoj. Nudeći impozantnu količinu raznovrsne robe, te kvalitetnom selekcijom materijala, u mogućnosti smo izaći u susret gotovo svim zahtjevima naših kupaca. Motivacija i inovativnost našeg menagmenta zajedno sa predanošću svih djelatnika osiguranje je da se svakom zahtjevu pristupi promptno i kvalitetno.

STROJOPROMET-ZAGREB d.o.o. internacionalna je tvrtka koja svoja predstavništva ima u nekoliko zemalja jugoistočne europe. Od samog osnutka trudimo se biti dobar servis i partner našim kupcima.

Uz naš standardni program poluproizvoda od Aluminija, Bakra, Mesinga, Bronce, Cinka, Kositra, Nikla, Nehrđajućih, konstrukcijskih i alatnih čelika, industrijske plastike i ležajeva, nudimo Vam i program vijčane robe, elektromaterijala, dodatnih materijala za zavarivanje, alate (brusne, rezne), program kompresora i još mnogo toga. Kroz navedene ponude širokog asortimana roba želimo vam omogučiti da potrebe za raznovrsnim materijalima rješavate na jednom mjestu.